Vänsterpartiklar och stövelslickare

Vet ni.

Det som övertygar mig (nåja) är inte vänsterpartiets olika försök att förklara det hela. Det som övertygar mig (nåja) är inte andra vänsterpartisters ilska över missade tillfällen. Det som övertygar mig (igen: nåja) är stövelslickarnas – Arpi, Heberlein, ni vet vilka jag menar – plötsliga vurm för röda pillerknappar.

De vet att det troligaste alternativet är brunt, oavsett extra norgepiller.com val eller inte. De vet att dildopartiet & Thatcher-jönsarna är för maktkåta för att släppa ifrån sig sina riksdagsmandat. Dessutom så vet vi alla att kappvänderi & opportunism står inskrivet i miljömupparnas partiprogram – möjligen i gråtande spädbarns blodblandade tårar.

Så…

Gör vänsterpartikeln rätt? Vet inte.
Gör vänsterpartikeln fel? Vet inte.

Read my lips: Jag vet inte.

…men stövelslickare gonna slicka them stövlar spegelblanka – ivrigt, ivrigt, flitigt, flitigt. Så när det becksvarta gänget gemensamt talar sig kissibyxanvarma för vänsterpartiet är det unkna vattnet plötsligt kav lugnt & fiskarna under den spegelblanka ytan osedvanlig fula.

(Egen)intresset ljuger sällan, om ens någonsin.

Nu vältrar sig den bruna högern (fascister såväl som kådisar & moderåttor) i stinkande självömkan. *buhuhu*
Nu fulciterar den svarte tuppen i egen tv-stylad person självaste Thåstrøm – till smäktande toner från världens minsta violin.
Nu går bettlarbloggare & swishskribenter upp i spinn över Den Stora Orättvisan™ som lagts uppå Svenska Folket™.

Utmärkt!

politik, regering, vänsterpartikeln, socialdemokraterna, jök, intressant?