Knivskarpi och de putsade stövlarna…

Innan jag drar igång svordomsapparaten: Hur kan ni ens låtsas vara upprörda över Arpi? 
Frågan är allvarligt ställd; vissa av oss har påtalat hans ursäktande av fascism i åratal. Hans senaste utspel (se bilder) är ju bara mer av den nötta “some of the old in and out” han ständigt kör med. Det är ingen slump. Fantasilöst stövelslickeri. 

Så hur kan ni ens låtsas vara förvånade?
För helvete SKÄRP ER!

Ni vägrar lyssna tills det passar er?
Ni slätar över tills det passar er?
Ni ursäktar tills det passar er?
Ni ser åt andra hållet tills det passar er?
Ni ifrågasätter kritiken av Arpi – men inte smörjan han själv framför – tills det passar er?

…och nu plötsligt passar det er?

Ni gör ju er för fan själva till en stor del av problemet!

SKÄRP ER!

Blir på fullt allvar så jävla förbannad. Folk dör bokstavligen – ja, folk dör – för att det bruna människoföraktet givits fritt svängrum – ivrigt påhejad av Arpi, Expressen, GP, Theodorescu, Neuding, Public jävla Service – ja till och med Polisen bland många andra – och ni vågar ens fejka er jävla förvåning?

Vad i hela HELVETE är det för fel på er?

Notera att jag inte direkt tänker på enskilda privatpersoner, utan främst på dem som tidigare kört med “Men så kan du väl inte säga?“-stilen, som relativiserat med “Du kan ju inte jämföra med fascism“, “Det är ju inte Tyskland vi pratar om!?” och slikt…

…som klappat huvuden och “vetat bäst” hela jävla tiden…

…och som nu mangrant gråtbölar ur sig ett “Men herregud så kan han väl inte mena egentligen?“, “Skrev han verkligen detta!?” eller kanske bara ett “Vad har hänt med Arpi?

NOG. FAN. MENAR. HAN. DET!
Varför skulle han annars skriva det?

OCH. VISST. FAN. SKREV. HAN. DET!
Han menar det ju?

Människan är en solklar jävla fascistlakej, och som sådan uppenbarligen ryggomhållen av @svd @SvDDebatt och säkert ett gäng till.

När ni slätar över hans påhopp, när ni låter honom komma undan med sitt stöd för exvis Sanandajis lögner, när ni låter honom fortsätta hållas…

…så kan ni inte komma efteråt – som sagt – och låtsas förvåning.

Vi har fascister i riksdagen. Vi har (minst) en rasist på talmansposterna. Vi har folkvalda som minglar med nazister ena dagen och hetsar dessa nazister mot svarta skallar när det så passar. Nazister som hotar, skadar och mördar – såväl fackligt aktiva, aktivister och – givetvis, samt återigen – svartskallar.

Vi har medier som mer eller mindre applåderar detta.
Vi har poliser – och därför Polisen som sådan – som låter det ske. Ibland med ursäkter så urbota korkade att vi har god fog att fråga oss huruvida snuten ifråga stod i stram givakt med uppsträckt högerarm när han käckt klämde ur sig sitt “Det ser ju inte ut som partidagarna i Nürnberg“.

Och. Vi. Har. Medier. Som. Applåderar. Detta.

Detta vet ni! Ni kommer inte undan med ett “Hoppsan!”

…åt helvete med era jävla “Hoppsan!”

(Lite lösa tankar hoprafsade härifrån.)