Fuck you very much Förnedringskassan!

Nu är det Förnedringskassan som vill att jag betalar 15321kr på – notera detta – tio jävla dagar. Det efter att de förlorat ett mål mot mig om just återbetalning (pga de, inte jag, gjort fel) och trots att de haft all jävla möjlighet att dra in eventuella pengar genom avdrag på barnbidrag, etc.
Bostadsbidrag har jag inte ens sökt pga jag inte pallat med deras jävla jiddrande; ett jiddrande av typen där de kräver “strikt betalningsansvar” (dvs: DU betalar. Alltid. Oavsett vem som gjort fel. Ja, även om DE gjort fel. Och ja, det är Försäkringskassan som själva bestämmer detta.)
Är det här en del av det generella nedmonterandet av det sociala skyddssystemet det handlar om? Montera ner skiten, försvåra och var allmänt jävliga tills 1. folk slutar använda skiten, 2. folk går över till privata alternativ, 3. allt kan plockas ner och säljas ut till kompispris? Försäkringskassan AB?
Och nej; det har inte funnits någon info om återbetalningsskyldighet och/eller -krav på deras hemsida, inte heller har jag fått några brev hem. Igår var första gången jag såg det här jävla dravlet (på just hemsidan) och då har jag ändå rapporterat månatligen till just Försäkringskassan i långt över ett år nu. Detta dök upp efter att CSN/KFM började jävlas med mig.

Är det detta vi ska gå med på? Är det till det här jävla skämtet vi betalar skatt?

Fuck this.

Jag vägrar fan vara med på detta.

Fuck you very much, Förnedringskassan!