Hejdå @katjanouch – men @annhheberlein kvar, @vikingline_se …

Jag förstår varför Viking Line Sverige gör sig av med Katerina Janouch efter hon mer eller mindre anstiftat en serie sexuella trakasserier mot Rossana Dinamarca. Jag inte bara förstår det; jag applåderar det! Människan skulle ju trots allt vara någon sorts expert på just den typen av trakasserier, bland annat.

Däremot förstår jag inte att de ens tog ombord henne, i synnerhet inte efter att hon hetsat mot ensamkommande flyktingbarn och önskat att de skulle misshandlas. Räknas inte dessa barn? Nå, uppenbarligen synkroniserade den typen av uttalanden och hat väl med Viking Lines “moraliska kompass”.

Visst verkar det dock onekligen vara lite vajsing på den apparaturen? Rederiet ifråga har ju även Heberlein ombord. Fortfarande. Trots att hon i raljanta(?) ordalag verkar förorda en statskupp.

katerina janouch, ann heberlein, rossana dinamarca, sexuella trakasserier, viking line, resor, rasism, statskupp, intressant?