Svenskar – Världens mest toleranta folk.

Med över hundra mordbränder mot flyktingboenden förra året, med två lasermän, med nazistpartier och dito kamporganisationer, med ständigt återkommande bruna partier som NyD, Sverigepsykopaterna, etc, med flyktingmurar utlagda på entreprenad, med militariserad gränspolis under turkisk flagg, med en polis som hyser direkt fascistiska åsikter, med ett rättssystem som dömer svartskallen hårdare än infödingen, med mordbränder mot tältläger, med attacker mot tiggare, med deportationer i lönndom, med politiska mord, med vit terror – ni ser hur många exemplen börjar bli? – så kanske det är läge att sluta med det självgoda hävdandet att “svenskar är troligtvis världens mest toleranta folk“?

Inte mycket lär nämligen hända så länge vi lever i den uppenbara villfarelsen.

Inte så länge svartskallen inte får tala, inte så länge infödingarna lämnar oss i betongen, inte så länge politikerna klumpar ihop oss för att hålla koll på oss, med motiveringen att “vi ändå trivs bäst bland våra egna”, inte så länge den vita terrorismen inte räknas, inte så länge oskyldiga med sprängande huvudvärk är terrorister men vita terrorister är “ensamma galningar“, inte så länge vår egen kolonisering av urbefolkningen “glöms” och ursäktas, inte så länge det görs skillnad på folk, folk och folk.

tolerans, Sverige, svenskar, deportation, mordbränder, terrorism, självgodhet, infödingar, lasermannen, intressant?